Oh kom er eens kijken, wat ik in mijn slofje vind…

Door  |  26 reacties

Nog zes nachtjes en de Sint is weer in het land. Niet alleen spannend voor kleine koters, maar ook voor jou. Want wegens het grote succes van onze Glerups-winactie onlangs, mogen we nog een paar verloten. En deze zetten we dan speciaal voor jou één nacht op de redactie neer. Zodat hij gevuld kan worden met kleine cadeautjes.

Zeg, nog even over Glerups…

Mocht je onze voorgaande artikel & winactie hebben gemist; ik ben fan van Glerups. Waarom? Ik had altijd koude voeten, maar sinds het dragen van deze toffe sloffen hebben we die niet meer. Daarom schreef ik onlangs:

Handgemaakte sloffen van vilt uit prachtige natuurlijk wol: dat is waar Glerups – een merk dat mateloos populair is in Denemarken & de rest van Scandinavië – voor staat. Ze passen zich direct aan je voet aan door het gebruik van vilt en de zachte kalfsleren of natuurrubber zool met voetbed. Het vilt maakt ze ook nog eens sterk en duurzaam. Het liefst draag ik ze zonder sokken, en zelfs dan zijn ze nog lekker warm.

We spelen voor Sinterklaas!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

De winnaar of winnares wordt 22 november bekend gemaakt. Dan heeft Jan nog tijd om de sloffen na ons op te sturen en hebben wij nog tijd om hem een nachtje te zetten. In de week van Sinterklaas valt hij dan op de mat bij de winnaar!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

26 reacties

 1. Irene Lampe

  8 november 2015 at 12:16

  Ik wil ze graag winnen omdat het me hemels lijkt om eindelijk warme voeten te hebben. En omdat ze best duur zijn voor mijn portemonnee. De rode schoen in maat 40 is precies wat ik wil. En de cadeautjes deel ik met iedereen om me heen, want de Glerups zijn mijn mooiste cadeau!

 2. Esmée

  8 november 2015 at 12:17

  Wat een superleuke actie! Ik zou graag mee willen doen, maar heb helaas geen Facebook…

 3. Lucie

  8 november 2015 at 12:17

  Glerups laarsjes met rubber zool zijn om in te lijsten, zó mooi! Maar eerlijk gezegd zou ik ze nog veel liever aan mijn immer koude voeten dragen, want mijn huidige sloffen zijn nogal sleets geworden, met in allebei een flinke knol en weggesleten zooltjes.. En mocht ik zo gelukkig zijn deze te winnen, dan graag blauwe in maat 37, en als gezegd met de rubber zool, want dat verkleint het risico enorm dat ik van onze gladde trap glijd. Ik zie mijn jubelende teentjes al voor me!

 4. Anita H.

  8 november 2015 at 12:22

  De Schoen met leren zool-Grijs-38 wil ik graag winnen. Op dit moment heb ik helemaal geen sloffen. Ik loop op sokken of op slippers. De sloffen die ik had, heb ik aan het einde van vorige winter weggegooid. Die waren helemaal op. Met de kou in aantocht wil ik uiteraard wel een nieuw paar. Deze te winnen exemplaren zijn wel erg mooi en luxe. Logisch dat ik die dan wil winnen (ook aantrekkelijker dan kopen).

 5. Lucie

  8 november 2015 at 12:26

  In mijn vorige reactie ben ik door mijn enthousiasme over deze geweldige winactie helemaal vergeten wat ik graag in de sloffen van mijn dromen zou aantreffen! Met vrolijke katoenen sokken in maat 37 zou ik ook heel blij zijn, voor als ik op schoenen naar buiten ga, hoe verleidelijk ook om de Glerups aan iedereen te showen! En nu maar hopen op een beetje geluk!!

 6. Debbie Faber

  8 november 2015 at 12:36

  Ik zou graag grijze laarsjes in maat 39 winnen. En ik ben dol op stationary/knustselspulletjes ?

 7. linda Meester

  8 november 2015 at 12:54

  Paars is het nieuwe roze sinds de geboorte van onze derde dochter in maat 40/41. Ik houd van notieblokjes, oorbelletjes en hebbedingetjes. Veel plezier met weggeven.

  Even pietluttig de datum 21 oktober klopt niet denk ik

 8. Karin

  8 november 2015 at 12:59

  Wat leuk! En dan nog iets te kiezen ook? Ze zijn allemáál mooi en van mij mag het een verrassing zijn. Wacht! Met een leren zooltje kan ik ermee op mijn aardingsmat!
  En mijn voorkeur voor (een) cadeautje(s) in mijn eventuele maatje 36-slof? Ik ben gek op verantwoorde chocolade, boeken, spirituele items en kook- of woonspulletjes.

 9. Liza

  8 november 2015 at 14:03

  Jeej, nog een kans om mijn droompantoffels te winnen! De laarsjes met rubberen zool (maat 38, kleur blauw) zijn het helemaal! Ik heb in mijn zoektocht nog steeds niet dé pantoffels gevonden (snel stuk, slechte pasvorm, noem maar op). Wat ik graag in mijn schoen vind? Poeh, kleine kadootjes zijn sowieso leuk. Chocolade, stempels/stickers, sokken, love it all!

 10. Marloes

  8 november 2015 at 17:33

  I want them all! Maar omdat ik ook begrijp dat jullie Sinterklaas niet zijn 😉
  de zwarte schoenen of slippers in maat 39 zouden mij heel blij maken!!! En de rest van de wereld waarschijnlijk ook, omdat de kachel dan een graad of wat lager kan.
  Verder ben ik fan van sieraden, zwart-wit, kerstspul en quotes..

 11. Liesbeth

  8 november 2015 at 20:23

  Die prachtig mooie blauwe laars met leren zool is voor mij echt een heel groot cadeau, wat leuk dat deze ook nog gevuld gaat worden! Mocht ik winnen dan graag deze beauty in maat 40, wat ik leuk vind voor erin? Eh…ja, chocolaatjes, handcrème, douchelotion, tijdschriften, armbandje…allerlei leuke kleine cadeautjes zijn welkom 🙂
  Waarom ik dit verdien? Tja, omdat ik altijd koude voeten heb? (vraag maar aan mijn man, die kan het weten, hij is altijd het slachtoffer namelijk), omdat ik deze mooie Glerups he-le-maal te gek, hip en onmisbaar vindt. Deze toffe actie deel ik graag verder op mijn facebook-tijdlijn 🙂

 12. Aukje

  8 november 2015 at 20:33

  De sloffen zien er erg fijn uit. De bruine laarsjes vind ik erg leuk, in maat 37.

  En kleine kadootjes, ik vind de sloffen al een mooi kado! Verder vind ik van alles leuk, ik zie hier altijd erg veel leuke dingen voorbij komen. ?

 13. astrid

  8 november 2015 at 20:53

  Wat zou ik graag de laarsjes met rubberzool in het blauw maat 38 winnen.
  Waarom? omdat glerups de fijnste sloffen zijn die je je kan wensen en die rubber
  zool lijkt mij echt reuze handig.Kleine cadeautjes?Ik word echt blij met kleine zeepjes mooie kralen van glas of van hout eigenlijk ben ik blij met alles wat ik
  win.

 14. Hilchien

  8 november 2015 at 21:28

  Ik zou heel blij worden van de paarse sloffen op de foto. Maat 38 en met leren zool. Ooit maakte ik in Noorwegen wollen sloffen, maar die zijn door het vele dragen helaas helemaal kapot. Deze zijn een prachtige vervanger en eeg fijn op onze koude houten vloer. Sokken erin zouden fijn zijn, maar de sloffen alleen zijn al een prachtig cadeau.

 15. saskia

  8 november 2015 at 23:05

  Wat gaaf dat jullie nog een paar gaan weggeven.
  Hopelijk win ik want dan zijn mijn voeten niet meer zo aan het beven.
  Over deze kleurrijke pantoffels hoor ik vele goede verhalen.
  Als ik ze niet win zou ik wel even balen.
  Als ik ze win is maat 40/41 voor mij de juiste maat
  Ik lig al graag bij de brievenbus paraat.
  Even geduld natuurlijk voor het vullen van deze schoen
  Want met deze maat zou je er heel wat chocolade in kunnen doen.
  Een lekkernij waar ik ontzettend van hou
  Maar ja. . Daarvoor ben ik ook een vrouw
  Succes met vullen en uitkiezen van de
  leukste reactie
  We wachten graag op deze leuke tractatie!
  Liefs saskia

 16. Marion Stam

  9 november 2015 at 09:48

  Oh wat zou ik graag een paar halfhoge sloffen willen winnen in maat 38. Omdat ik nu iedere dag als ik de hond naar buiten laat op mijn sokken door een koud klompenhokje moet. Koud, vandaar dat ik hoop op deze heerlijke Glerups.

 17. Eveline

  9 november 2015 at 09:52

  Overdag loop ik rond op de gerlups die ik mijn man kado gedaan heb vorig jaar. Als hij thuiskomt heb ik koude voeten… Daarom lijkt een eigen paar me heerlijk! Ik vind de hoge rode met leren zool het mooiste in maat 39.
  Kleine kadootjes waar ik blij van word, een amaryllis bol die na lang wachten zijn schoonheid prijsgeeft maakt me erg blij, maar ook van een mooie tekening van mijn kindjes kan ik erg blij worden!

 18. Eveline De Zee

  9 november 2015 at 09:59

  Overdag loop ik lekker warm op de gerlups van mijn man die ik hem vorig jaar zelf kado gedaan heb ?
  Maar als hij thuiskomt heb ik weer koude voeten, dus een eigen paar zou heerlijk zijn! Ik vind de hoge rode met leren zool het mooiste en ik draag maat 39.
  Een klein kadootje waar je mij heel blij mee maakt is een amaryllis bol. Na geduldig wachten geeft hij pas zijn schoonheid prijs!

 19. Irma

  9 november 2015 at 13:45

  Met heerlijk warme en mooie voeten de winter in. Dat lijkt me wel wat. Dat kan alleen met die rode laarsjes met leren zool in maat 39, hoewel de petrolkleurige me zeker niet zou misstaan, of welke kleur dan ook, de warmte daar gaat het om. Laat die winter maar komen.

 20. Sterre Tijl

  9 november 2015 at 14:03

  Bij gebrek aan fijne sloffen blijf ik altijd maar met mijn schoenen aan op de bank ploffen.. dit vindt Sint natuurlijk geen goed idee, dus wees hij mij via Instagram op deze Giveaway.. Het schoenmodel in petrol is helemaal mijn favoriet en dan moet ik tot slot nog noemen waar ik vooral van geniet? Ik like en love veel van wat jullie tonen, zoals een goed (kinder)boek, (kerst)versiering, crea-doe of zo’n reep gemaakt van Tony-bonen :-))

 21. Karin Greeven

  10 november 2015 at 21:14

  Oh wat gaaf! Ik had de vorige winactie net gemist en nu maak ik toch nog kans. We gaan deze winter naar Fins lapland en daar zal het koud zijn. De grijze leren zolen hoog in maatje 38 zouden dan goed van pas komen.

  • Redactie

   22 november 2015 at 11:52

   Gefeliciteerd! Je hebt gewonnen, stuur je ons je adresgegevens? Dan zorgen we dat er een gevuld paar jouw kant op kunt. Fijne reis alvast!

   • Marianne

    23 november 2015 at 21:48

    Gefeliciteerd…ik ben een beetje jaloers maar er komt zéker nóg een kans om zo’n paar sloffen te winnen!!!!!!

    • Redactie

     23 november 2015 at 21:57

     Geen Glerups sloffen meer, wel andere leuke winacties 🙂

 22. Lydwien

  11 november 2015 at 14:01

  Wat een mooie sloffen!
  Ideaal schoeisel voor de winter ❄️
  Heerlijk comfi voor op de bank en zo fijn om toch even snel een stapje buiten de deur te zetten als dat nodig is, dit dankzij de rubber zool.
  Jullie raden het al; ik kies het laarsje met rubber zool, maat 37, kleur petrol.
  De cadeautjes die ik het liefst in mijn laarsje wil zijn bakhulpjes; steekfiguurtjes, kwastjes, vormpjes…

 23. Linda Annink-Vonk

  18 november 2015 at 19:45

  Wauw wat een mooierds ?? Ik zou mijn voeten hier heel graag mee verwennen ? aangezien ik voor mij werk heel veel loop kunnen ze hier lekker in uitrusten ? Ik vind de ? paarse zooo gaaafff en dan in maat 37….Zie mezelf al zitten met een haakwerkje op schoot en kopje koffie met chocolade erbij wat genieten….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *