It’s party time!

Door  |  0 reacties

printables

Tijd voor een leuk feestje met vriendinnen? Gewoon zomaar. Organiseer een thema-feestje en ‘Gewoon Marieke’ helpt je op weg.

In haar webshop vonden we namelijk handige printables voor girly feestjes met geweldige thema’s, die je dus ook zelf niet meer hoeft te verzinnen. Wat dacht je van een feestje met het thema ‘O la la Paris’ of ‘Baboesjka’? Ook zijn er printables voor babyshowers en high tea’s. Onze favoriet? Het Hoge hakken-feestje!

In elke thema-set vind je printables voor uitnodigingen, een vlaggenlijn, tafelkaartjes, cupcake wrappers en toppers, servetringen, labels voor snoepzakjes en een bakje voor bijv. chips of popcorn.

Tegen een kleine betaling kun je een set met printables downloaden om ze vervolgens net zo vaak te printen als je zelf wilt.

Ga naar Gewoonmarieke.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *