Dear Friend, een uniek vriendinnenboek als kerstcadeau

Door  |  0 reacties

Een ode aan bijzondere vriendschappen, dat is het vriendinnenboek Dear friend, wat ik je graag wil zeggen. Het is daarnaast het mooiste persoonlijke en originele kerstcadeau voor je vriendin onder de kerstboom als je het ons vraagt.

Vertel eerlijk, hoe vaak vertel jij je vriendinnen eigenlijk dat ze belangrijk voor je zijn. Met Dear friend, wat ik je graag wil zeggen kan je dit op een unieke manier doen. Kijk je mee?

Over dit unieke vriendinnenboek

Dear friend, vriendinnenboek Elma van VlietKen je de unieke Vertel eens…-boeken, die je cadeau kunt geven aan o.a. je ouders en die zij voor je kunnen invullen? Dear friend, wat ik je graag wil zeggen is van dezelfde creatieve bedenkster, Elma van Vliet. Zij is van mening dat de mooiste dingen in het leven geen dingen zijn. Momenten, herinneringen, verhalen; die wil je hebben en onthouden. En dat is waar het in dit vriendinnenboek om draait.

Dit leuke en makkelijke invulboekje kan je omtoveren tot een uniek herinneringenboek, tot een document met alle dingen waarom je beste vriendin zo belangrijk voor je is. Inclusief ruimte voor foto’s, tekeningen of gekke uitspattingen. Vertel je beste vriendin bij welke nummers (en waarom) je aan haar moet denken, geef aan wat je van haar hebt geleerd en wat je het meest in haar waardeert.

De quotes die Elma er tussendoor gooit, maken dat je dubbel stilstaat bij de waarde van de vriendschap met je vriendin voor wie je dit unieke cadeau creëert.

Nieuwsgierig geworden? Bestel dit unieke vriendinnenboek (overigens ook verkrijgbaar voor de liefste mama) snel en ga aan de slag. Dan is jouw boekje vast nog af voor kerst.

Titel: Dear friend, wat ik je graag wil zeggen
Auteur: Elma van Vliet
Uitgeverij: Spectrum
Prijs: € 12,50

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *