Terug met Rubiks kubus

Door  |  0 reacties

Rubiks kubus

Herinner je je de Rubiks kubussen nog? Dat vierkante spelletje waarbij je elk zijvlak in dezelfde kleur moest zien te krijgen.

Uren konden we er op puzzelen, tot frustratie aan toe. Een paar jaar geleden was er een kleine comeback, die niet doorzette. Maar nu wij de nieuwste Rubiks kubussen hebben ontdekt willen we een echte comeback. Met deze Rubiks kubussen heb je in elk geval nog iets leuks en vrolijks om naar te kijken als je gefrustreerd bent omdat het je als volwassene nog steeds niet lukt om het spelletje op te lossen.

Je kunt namelijk stickers kopen die jouw Rubiks kubus voorzien van een nieuw ‘sausje’. Stickers met afbeeldingen van schattige pinquins, de Eiffeltoren, bambi, een boter, kaas & eieren-spel en nog veel meer.

Voor € 9,90 is jouw kubus (dat wordt zoeken op zolder!) weer helemaal hip.

Bestel de Rubiks kubus-stickers >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *