Dobbelspel anders

Door  |  0 reacties

Een hoop vrienden, een stapel cadeautjes en je bent klaar voor het dobbelspel. Denk je? Niet helemaal!

Nee, het dobbelspel kan anders. Leuker. Diepgaander. Op Dobbelspel.nl vind je namelijk twee varianten van dit spel – voor Sinterklaas en voor kerst – die nog even een stap verder gaan. Het spel is weliswaar gebasseerd op de bestaande basisregels, maar dan vele malen verder en dieper uitgewerkt en voorzien van een passende vormgeving.

In deze variant van het dobbelspel kun je met 4 tot 20 mensen spellen. Minimaal twee cadeautjes per persoon is een must en trek er ook zeker wat tijd voor uit. Dit dobbelspel bevat daarnaast toffe opdracht- en bonuskaartjes die het spel nog leuker maken. En als je ook nog gedichten bij de cadeautjes toevoegt wordt het helemaal leuk!

Heb jij al zin in 5 december? Wij wel! Zeker met deze handige download met alle regels & kaartjes. Kijk wel even door de lay-out van de website heen, die is enigszins gedateerd.

Download dit unieke dobbelspel >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *