Kattenkwaad

Door  |  0 reacties

Weg met de saaie krabpalen, welkom Cat Play House. Unieke huizen voor jouw viervoeter.

Jouw kat in een roze chevrolet, een leger-vliegtuig, een heuse tank of een echte brandweerauto? Op Suck.uk.com vonden we deze hard kartonnen huizen voor katten. Je bent slechts 20 pond kwijt, en een krabpaal is al snel duurder. Één nadeel: je zult hem zelf in elkaar moeten vouwen, want je kat gaat je er echt niet bij helpen, gokken we zo.

Oh ja, en heb je zelf geen kat, klik dan toch even door. Op de website vind je namelijk tal van grappige en ontroerende foto’s van katten in hun nieuwe huis.

Bestel de kattenhuizen op Suck.uk.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *