Dosis anti-verveeltips

Door  |  0 reacties

Stop met zoeken! Op druilerige zondagmiddagen pak je gewoon deze app met tal van anti-verveeltips voor je kinderen.

Pot vol anti-verveeltips

Download de leuke & bovenal leerzame app ‘De Verveelpot’ en je hebt geen kind meer aan je kinderen op regenachtige dagen. De Verveelpot is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf vijf jaar en biedt jouw kinderen tal van uitdagingen en activiteiten om saaie middagen door te komen. Alleen, met vriendjes of samen met ouders.

Hoe werkt de Verveelpot?

Heel simpel: schudden, spelen en delen. Open de app, schud je mobiel en er komt een opdracht tevoorschijn. Soms uitdagend, soms grappig, maar soms ook wel erg vreemde anti-verveeltips. Heeft jouw kind de opdracht uitgevoerd, dan kun je dit eenvoudig delen via Facebook?

Nieuwsgierig naar deze anti-verveeltips?

Download snel deze gloednieuwe app met meer dan 50 anti-verveeltips voor slechts € 1,79 (introductieprijs op het moment van schrijven).

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *