Nr. 1 vegetarisch kookboek

Door  |  0 reacties

Vegetarisch kookboek Veg!

Het boek is geschreven door Hugh Fearnley-Whittingstall, die als sous-chef begon in het River Café in Londen en daarna zijn eigen tv-show kreeg: River Cottage. In deze show geeft Hugh je een kijkje in zijn leven als boer, en de producten waar hij mee werkt.

Gaat er geen belletje rinkelen? Dat kan? Hugh is hier niet zo bekend als Gordom Ramsey. Maar dat maakt dit boek niet minder goed. Integendeel. De River Cottage kookboeken worden wereldwijd enorm goed verkocht.

Veg! is het zevende kookboek in rij. Een vegetarisch kookboek dat geheel in het teken staat van koken zonder vlees en vis. Het boek, met geweldige foodfoto’s, is opgedeeld in 12 categorieën als Rauw gemixt & Troosteten (onze favoriet!).

Voor slechts € 24,95 heb jij dit 400 pagina’s tellende vegetarische kookboek in huis en kun je zelf ontdekken dat vegetarisch eten heel afwisselend en superlekker kan zijn.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *