Uit de sleur!

Door  |  0 reacties

sleurkalender

Heb je een hekel aan sleur en ben je dol op verfrissing en een beetje gekheid?

Dan is de Sleurkalender van Marlies Toonen echt wat voor jou. Deze kalender – die eigenlijk niet echt een kalender is, maar een praktische verzameling van tips die je uit de sleur trekken.

Want zegt nu zelf: voor je het weet is er weer een jaar voorbij waarin je te weinig hebt gedaan en de sleur je weer in de greep hield. Hoeveel momenten kun je je echt nog herinneren van afgelopen jaar? Waarschijnlijk alleen de momenten waarop je iets deed dat niet echt dagelijks was.

En dat is wat Marlies doet: door middel van illustraties geeft ze je 52 anti-sleur opdrachten. En zo kan het maar zo gebeuren dat je een dag lang alleen maar ronde dingen eet (negerzoenen zijn ook rond toch?), je mikado speelt met spaghetti of je een gezicht maakt van fruit.

Succes met uit de sleur komen!

Bestel de kalender via de website van Marlies Toonen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *