Bouwplaat maken 2.0

Door  |  0 reacties

Is jouw kind nu al verknocht aan je iPad? Na het installeren van de app Foldify wordt dit nog erger. Met deze app kan jouw kind creatief aan de slag en zelf een bouwplaat maken.

Een digitale bouwplaat maken?

Ja en nee. De app Foldify biedt jouw kind (of het kind in jou) alle mogelijkheden om je eigen bouwplaat te maken voor driedimensionale objecten. Die je vervolgens wel ouderwets met schaar & lijm samenstelt uit papier. Niet helemaal digitaal dus!

Wat biedt Foldify?

Foldify is voorzien van 10 standaard sjablonen: van eenvoudige kubussen tot de wat uitdagendere bouwplaten van auto’s. Alle sjablonen zijn aan te passen naar eigen wens.

Geef je bouwplaat een andere kleur of personaliseer hem door er een eigen foto of stempels aan toe te voegen. Breng je wijzigingen aan in het sjabloon dan zie je direct wat voor invloed dit heeft op jouw ontwerp.

Tevreden? Je kunt jouw bouwplaat direct printen of versturen als PDF.

Foldify kost € 2,69. Er bestaat duurder speelgoed voor kinderen…

Download Foldify in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *