Dé nieuwe Furby

Door  |  0 reacties

Hij is terug geweest: de Furby. Herinner jij deze fluffige monsters nog, die vanaf 1998 de wereld veroverden? Ze zijn terug. Voor een nieuwe overname van de wereld.

Voor wie de Furby niet kent, een korte inleiding

Een furby is een elektronische pluche knuffel. Wat voor beest het is, is nog steeds een raadsel, maar het zit ergens tussen een hamster, kat en uil in. Furby kan praten en reageert op aanrakingen. Genoeg pluspunten waardoor de Furby eind 1998 de wereld veroverden en Sinterklaas zich een breuk sjouwde aan deze knuffels. In twaalf maanden werden er ruim 27 miljoen exemplaren verkocht.

Maar het succes van Furby had ook een keerzijde. Furby was slim, zo slim dat hij geluiden en woorden overnam uit de omgeving. Niet alle bedrijven – zo werden ze verboden voor alle medewerkers van de National Security Ageny of the United States, een vijand zou immers geheime informatie kunnen onderscheppen via de ‘geleerde’ woorden of zinnen Furby – en scholen waren hier blij mee en langzaam stierf de Furby-rage een stille dood.

Over de nieuwe Furby

Tijd voor een revenge, moeten de makers van de kleurrijke monsters hebben gedacht. En dus komt er – na een eerder mislukte revenge in 2005 – een derde generatie Furby’s. Wat er nieuw is aan deze Furby? Ontdek de Furby met de speciale Furby app, beschikbaar voor iOS en Android.

Gebruik de app om Furbish (te taal waarmee hij wordt opgeleverd) te leren of om met hem te communiceren. Ook kun je jouw Furby met deze app voeren en leer je wat hij wel of niet lust. En als je hem goed africht, doet hij zo mee met de Gangnam-style rage.

De nieuwe Furby heeft LED-oogjes, is verkrijgbaar in zes kleuren (paars/blauw, wit, turquoise, geel, rood en zwart), welke elk een andere naam heeft. Je betaalt voor een nieuwe Furby € 89,95. Een stuk meer dan de 30 dollar die de allereerste Furby aanvankelijk kostte.

Bestel snel de nieuwe Furby >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *