Coole Motex lettertang

Door  |  0 reacties

Vroeger werden de lettertangen gebruikt om producten te prijzen. De nieuwe lettertangen worden veel creatiever ingezet.

Via Winkel van Papier kwamen wij in aanraking met de Motex Lettertang. Er zijn drie varianten en wij mochten de meest luxe uitproberen. De labelmaker E202 van Motex is de meest luxe van de drie. Deze labelmaker is het fijnst in gebruik door zijn draaiwiel om gemakkelijk van letters te wisselen. Daarnaast bevat de tang een extra wiel zodat je alle letters van het alfabet in hoofd- en kleine letters kunt drukken, cijfers interpunctie en verschillende emoticons. Ook deze tang wordt geleverd met 1 rolletje tape.

Wat kan ik met de Motex Lettertang?

Je drukt met de tang je woorden/zinnen in de speciale tape. Je drukt dus de letter in de tape. Vervolgens knijp je de tape los van de tang en kunt de tape dan plakken op alle plaatsen die jij wenst. In je boek, op je boek, op je kast, lades, grafische rekenmachine etc. Tape is verkrijgbaar in tal van kleuren, van felroze tot eenvoudig zwart.

Onze favoriete toepassingen van de Lettertang

  • Adressen op enveloppen en dozen
  • Labels op cadeautjes
  • Dozen labelen in je werkkamer

Uiteraard horen we ook graag hoe en waarvoor jij de lettertang gebruikt.

Bestel de Motex Lettertang op Winkel van Papier >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *