Flow Vakantieboek 2013

Door  |  0 reacties

Hij is er weer: ons favoriete leesvoer voor in het vliegtuig of op het strand. Het Flow Vakantieboek 2013.

Flow Vakantieboek: plaatjes kijken

Dit jaar is het Flow Vakantieboek een lekker dik plaatjesboek geworden. Vol met plaatjes om naar te kijken, maar ook met inzichten en verhalen. Omdat er veel te vertellen is over al dat moois dat voorbijkomt op blogs, Pinterest en Instagram. En natuurlijk zit het boek vol met echte hebbe-plaatjes. Uitknipplaatjes, stickers, een vouwtheatertje om neer te zetten, een mini-fotoalbum, ansichtkaarten en meer.

Waar te koop?

Je kunt het Flow Vakantieboek eenvoudig bestellen. De kosten zijn € 12,95 en hij wordt gratis verzonden. Je hebt hem dan binnen 2-3 dagen in huis.

Door het Flow Vakantieboek 2013 bladeren

Wil jij een idee krijgen van het Vakantieboek voordat je deze daadwerkelijk gaat bestellen? Blader snel even online door het nummer om een idee te krijgen.

Ga voor een voorproefje even bladeren op Flow.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *