Eenvoudig sushi maken

Door  |  0 reacties

Wie houdt er niet van sushi? De woorden ‘eenvoudig’ en ‘sushi maken’ hebben we echter nog nooit samen in een zin gezien en om heel eerlijk te zijn, hadden we de hoop op een beetje fatsoenlijke ogende, zelfgemaakte sushi al opgegeven.

Naar een restaurant of zelf sushi maken?

Heerlijk hè, sushi? Met komkommer en tonijn of juist een vegetarische maki met avocado en wortel. Het zelf maken van sushi is alleen zo veel gedoe: reepjes groenten die niet mooi recht zijn gesneden, misvormde rijstballen, de afwas en rotzooi achteraf. En wat dacht van een mooie rol toveren uit een matje en een stuk zeewier? Dan maar naar een restaurant, toch?

Sushi maken met de Rice Cube

Met de Rice Cube Sushimaker is al dat onhandige gepruts verleden tijd en kun lekker thuis sushi maken. Leuk voor als je gasten hebt, of een keer wat geld wil besparen.

Sushi maken met de rice cubeHet rode apparaatje ziet er op het eerste gezicht nogal ingewikkeld uit, maar het onderstaande filmpje laat mooi zien hoe eenvoudig het werkt.

Je zet de twee stukken waaruit de Rice Cube Suhsimaker bestaat zo in elkaar dat er in het midden een vierkantje ontstaat. In het vierkantje stop je rijst, groentes, vis en whatever je in je sushi wil hebben.

Vervolgens druk je de twee onderdelen in elkaar en haalt ze weer uit elkaar. Voilà! Een prachtig vierkante sushi. Als je het lekker vindt, kun je er nog zeewier omheen wikkelen.

Zelf sushi maken? Bestel de Rice Cube Sushimaker op Fonq.nl >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *