De mooiste strandhuisjes

Door  |  0 reacties

De mooiste strandhuisjes, Katwijk aan Zee

De zomervakantie mag dan ten einde lopen, dat betekent niet dat het aan de kust niet nog erg goed toeven is. Op zoek naar de mooiste strandhuisjes dus voor een weekendje weg.

En die strandhuisjes vonden we in… Katwijk aan Zee. Hier staan sinds zomer 2011 tien strandhuisjes, waar je met het geluid van de golven in slaap kunt vallen. Waar je zandkastelen kunt bouwen tot je erbij neervalt. Waar je kunt genieten van warme chocolademelk na een lange wandeling. Waar je met je voeten door de branding kunt lopen op warme dagen. Of waar je op zoek kunt gaan naar bijzondere schelpen.

Waarom zijn dit volgens on de mooiste strandhuisjes?

Bekijk het plaatje en je hebt al de helft te pakken. Zodra je deze ziet, wil je toch direct je koffer pakken en naar Katwijk rijden?

De huisjes zijn compleet uitgerust met een open keuken (incl. vaatwasser, zodat je alle tijd over hebt om te genieten!), een snelle WiFi-verbinding (zullen we daar een weekendje gaan werken?), een 26 inch LED TV met dvd-speler en genoeg plek voor vijf personen. Overnacht je hier in het naseizoen (mogelijk tot eind september)? Koud zul je het niet krijgen met de aanwezigheid van centrale verwarming.

Wil je geheel offline en alleen maar genieten van het strand?

Geen probleem! Neem plaats op je terras, waar een praktisch glazen wandscherm staat voor als het hard waait. Of wandel het strand op en ga een hapje eten bij visrestaurant KW106 of paviljoen De Zeester.

Iets minder mooi weer? Ga op bed liggen met een boek en heb vanaf de vide een geweldig uitzicht over de zee.

Wat kosten deze geweldige strandhuisjes?

Je kunt een midweek verblijven in de mooiste strandhuisjes v.a. € 450,-. Ga je met vijf man dan betaal je dus € 90,- per persoon. Daar kan toch geen hotel tegenop?

Ga naar de website van KUST strandhuisjes voor deze mooiste strandhuisjes >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *