Scandinavisch design

Door  |  0 reacties

Dol op Scandinavisch design, maar wil je niet dezelfde Ikea-meubelen als iedereen? Check deze webshop dan eens.

Størblends is een relatief nieuwe webshop, gelanceerd door de zussen Daniëlle en Karlijn. Ze hebben een gezamenlijke passie voor alles wat te maken heeft met wonen en Scandinavosch design. Met Størblends kunnen ze hun passie eindelijke in de praktijk brengen. Dagelijks struinen zij winkels af op zoek naar nieuwe producten en designers om jou als fervente webshopper een nog breder aanbod te kunnen brengen. Naast mooie ontwerpen staat betaalbaarheid ook hoog voor hen in het vaandel.

Scandinavische design met een twist

Størblends heeft dus betaalbare, sfeervolle en stijlvolle woonaccessoires, waarmee je jouw huis een unieke Scandinavische twist kan geven. Wat deze woonaccessoires zo Scandinavisch maakt? Frisse kleuren, eenvoud en natuurlijke materialen. Toegegeven: niet alle producten worden ook daadwerkelijk in Scandinavië geproduceerd, maar ze voldoen wel allen aan deze kenmerken.

Wat vind je zoal bij Størblends?

Ben jij een beetje thuis in de wereld van wonen & design? Dan zegt het merk House Doctor, bekend van onder andere de stoere kussens, je zeker wat. Pluto Produkter is ook een van de merken die je terugvindt bij Størblends. Zij maken ophangers met een mix van de Scandinavische stijl en traditionele vormen in een moderne look. Van het merk KG Design zijn onder andere spaarpotten en etagères te verkrijgen met een speelse combinatie van vorm, functie en kwaliteit. Het hippe merk Sagaform staat voor vrolijke en innovatieve accessoires met een retro look. Wat ons betreft de grootste wannahaves.

Bijzondere posters en kaarten

Daarnaast onderscheidt Storblends.nl zich ook van andere webshops door de posters en kaarten te verkopen van illustrators en designers die in Nederland nog relatief onbekend zijn. Merken als EmuDesigns, Syko, Thunderpeep, Cosas Minimas of Littlephant zorgen voor de unieke Scandinavische twist aan de muur of dat verrassende en unieke kaartje in de bus.

Ga voor Scandinavisch design naar Størblends.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *