In 52 weken naar jouw nieuwe leven

Door  |  0 reacties

Heb je soms het gevoel dat het leven aan je voorbij vliegt en dat je met een beetje meer rust er veel meer van kan maken? Dan is deze kalender echt wat voor jou.

My terrific new life is een weekkalender, waarbij je elke week een nieuwe (vrolijke, zinvolle of avontuurlijke) taak moet vervallen. En je hebt elke keer zeven dagen de tijd om deze opdracht te vervullen.

Wat voor opdrachten je kunt verwachten? We geven je enkele voorbeelden van de opdrachten die jou helpen op weg naar jouw nieuwe leven:

  • Plan deze week elke dag een half uur vrije tijd, waarin je alleen maar leuke dingen doet
  • Pak vijf muntjes in in papier en hang ze aan een boom bij een basisschool
  • Ruim eindelijk eens die kamer op, die al zo lang een puinhoop is

Uiteraard hadden we je deze tip op 1 januari 2014 kunnen geven, maar moet je wachten tot het nieuwe jaar om met goede voornemens te starten? Nee toch! Daarbij wordt deze kalender datumloos geleverd, en kun je vanaf jouw startdatum deze zelf invoeren.

Naast de opdrachten is er overigens ook ruimte voor afspraken en notities en er zijn 11 lege pagina’s beschikbaar voor inspiratie en nieuwe ideeën die je opdoet tijdens het maken van de opdrachten. Welkom in je nieuwe leven!

Bestel deze kalender op Dawanda.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *