De enige echte kleurkalender 2016

Door  |  0 reacties

Het is een feit, we stevenen in rap tempo op een nieuw jaar af. En bij een nieuw jaar hoort een nieuwe kalender. Als je graag kleurt dan is De enige echte kleurkalender 2016 dé kalender voor jou. Kleurend het jaar door, hoe leuk is dat!

Kleuren voor volwassenen is inmiddels niet meer nieuw te noemen maar de kleurkalender wel. Gezien het succes van de andere kleurenboeken voor volwassenen is deze kalender ongetwijfeld een groot succes. Bijvoorbeeld voor onder de kerstboom. Leuk om te geven én om te krijgen. Iedere maand kun je je uitleven met potloden en stiften om vervolgens de rest van de maand van je kleurkunsten te genieten terwijl de kalender aan de muur hangt.

Wat kun je verwachten van ‘De enige echte kleurkalender 2016’?

De enige echte kleurkalender 2016De enige echte kleurkalender 2016 is behalve een kalender dus ook een kleurboek. Iedere maand een nieuwe tekening om in te kleuren. De kalender heeft een grootte van 30×30 centimeter en bevat een handige perforatie zodat je ‘m met een simpel spijkertje eigenlijk overal kunt ophangen waar je maar wilt.

De kalender bevat per dag voldoende witruimte om notities te kunnen maken. Alle verjaardagen kun je met gemak kwijt. Ook handig; bovenaan zie je een klein overzicht van de maand eerder en de maand later.

Titel: De enige echte kleurkalender 2016
Uitgeverij: BBNC
Prijs: € 9,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *