Moleskine Dessert Journal

Door  |  0 reacties

Er is altijd nog een beetje plek voor een lekker toetje, toch? Onze favorieten: tiramisu, vanillevla en monchoutaart. Speciaal voor de grote nagerecht-liefhebbers bracht Moleskine een notitieboek uit: het Passions Dessert Journal.

Moleskine & Passie

Dat notitieboekjes en passies hand in hand gaan, liet Moleskine al eerder zien met onder andere het Passions Recipe Journal en het Passions Travel Journal. In tegenstelling tot simpele notitieboekjes, zijn de Moleskine Passion Journals helemaal ingericht naar de bijbehorende passie. Zo kun je je toekomstige reizen plannen in de reisversie en je favoriete restaurants bijhouden in het receptenboek.

Over het Moleskine Dessert Journal

En nu is er dus het MoleskineDessert Journal, waarin je de recepten van al je favoriete toetjes kunt bewaren. Naast ruimte voor recepten zijn er andere tabbladen die je zelf een naam mag geven.

Moleskine Dessert JournalWil jij je favoriete toetjesrestaurant bijhouden? Of ervaringen met toetjes opschrijven als in een soort dagboek? Het kan met de tabs die je naar eigen voorkeuren kunt aanpassen. De voorkant is zwart, maar met glimmende sjablonen die bij het thema passen: taarten, cupcakes en snoepjes.

Extra’s

In het Moleskine Dessert Journal zit ook nog een overzicht van bakspullen die iedere toetjesliefhebber moet hebben en een uitleg om je cake (voor slagroomtaart bijvoorbeeld) goed te snijden. In de flap achterin zitten zoals in elke Moleksine leuke en praktische stickers. Vinden wij leuk!

Bestel het Passion Desert Journal op Bol.com >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *