Lovechoc: dosis geluk verpakt in chocolade

Door  |  0 reacties

Terwijl de regen tegen de ramen tikt, zit ik op de bank. Met kleedje, de open haard aan en een kop thee. Naast me ligt een verpakking van Lovechock en die gaat de middag niet overleven. Want deze chocolade word je zonder twijfel gelukkig van.

Ik hoor je denken: “Wat is Lovechock?” Lovechock is misschien wel de meest goddelijke chocolade die ik ooit heb gegeten. Het zijn handgemaakte chocoladerepen gemaakt van biologische cacao uit Ecuador. Bovenal is deze cacao rauw, de cacaobonen zijn ongebrand en koudgemalen en puur natuur. Door deze manier van produceren zitten de chocoladerepen vol flavonoïden (waar we je alles over kunnen vertellen, maar hey, lang leve Wikipedia).

Lovechock: voor unieke smaken

De Lovechock-repen zijn niet verkrijgbaar in de geijkte smaken. Je kunt er geen pure melk-reep kopen, of een witte chocolade-reep. De repen zijn stuk voor stuk uniek van smaak. Je hebt de keuze uit de volgende smaken:

  • Pure/nibs (robuuste pure reep met krokante stukjes cacaoboon)
  • Almond/fig (rijke, volle chocolade met noten en zoete vruchten)
  • Goji/orange (verfijnde sensuele combinatie van cacao met zwoele fruitsoorten)
  • Pineapple/inca (zomerse reep met fris tintelend fruit)
  • Mulberry/vanilla (hartverwarmende chocolade met tonen van toffee en vanille)
  • Cherry/chili (extravagante, pikante pure chocolade met zoet fruit)

Praktisch

Ben jij allergisch voor melk, soja of gluten? Deze repen bevat geen van allen en zijn dus ook voor jou geschikt. De repen zijn verkrijgbaar v.a. € 2,99 per stuk en verkrijgbaar in diverse webshops. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse winkels.

Kijk op Lovechock.com voor verkooppunten >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *