Voorbij de camera, het verhaal achter de foto

Door  |  1 reactie

Een must have voor fotografieliefhebbers, het boek ‘Voorbij de camera. Het verhaal achter de foto’ van Steve McCurry.

Steven McCurry (1950) is misschien wel een van de meest geprezen fotografen ter wereld. De Amerikaanse fotograaf verkreeg zijn roem door internationale fotoverslagen. Van de oorlog in Afghanistan in 1980 tot de Aids-slachtoffers in Vietnam in 2007. Met gevaar voor eigen leven legde hij de meest gruwelijke en indrukwekkende momenten vast.

Het boek Voorbij de camera. Het verhaal achter de foto geeft je een kijkje in veertien van zijn meest belangrijke fotoreportages. Met niet eerder gepubliceerde foto’s, notiites, anekdotes en snapshots.

Steve McCurry over het verhaal achter de foto

Nog nooit eerder vertelde Steve McCurry zo uitgebreid over hoe hij te werk gaat, wat hij zelf van zijn foto’s vindt en bovenal hoe deze tot stand kwamen. Wat gaat er schuil achter de meer dan 100 geweldige foto’s die in dit boek zijn gepubliceerd?

Voorbij de camera, het verhaal achter de fotoEen uniek boek, om op de eettafel te leggen en steeds weer doorheen te bladeren. Om een beeld te krijgen van dat wat in de wereld speelt en bovenal o nog meer gefascineerd te raken door Steven’s beelden.

Meer over het boek

Voorbij de camera. Het verhaal achter de foto is een unieke ‘foto-encyclopedie’, van meer dan 250 pagina’s van 30 x 35 cm. Hij mag dan € 49,99 kosten, hij is het bedrag meer dan waard!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Daphne

    27 oktober 2013 at 21:57

    Dat lijkt me nou zo’n gaaf boek om te hebben!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *