Ontwerp je eigen cupcake

Door  |  0 reacties

Dol op cupcakes, maar zelf niet zo goed in deze maken? Ontwerp & bestel je eigen cupcake op Studio Cupcake.

We zijn dol op lekkernijen die we zelf mogen samenstellen. Zo ontwierpen we eerder onze eigen chocoladereep, een chocoladepizza en een muesli mix. En toen ontdekten we Studio Cupcake, waar je je eigen cupcakes kunt ontwerpen. En wij mochten deze service testen.

Ontwerp je eigen cupcake: zo werkt het!

Waar we normaal uren staan te ploeteren in de keuken om die ene lekkere cupcake met witte chocolade te maken, heb je ze hier in een handomdraai gemaakt. Op de website krijg je namelijk keuzes voor gelegd en aan de hand van deze keuzes maak je je eigen cupcake in de virtuele keuken.

Waar je allemaal uit kunt kiezen? Om te beginnen: in welke kleur cupje wil je je cupcake. Wij gingen natuurlijk voor knallend roze. Wat voor brownie wil je? Vanilla, chocolate chip, red velvet, apple pie of blueberry.

Tot nog toe was de keuze best eenvoudig, maar nu komt het moeilijke deel: je mag een topping kiezen en hebt de keuze uit enorm veel kleuren. Van tasty white tot baby blue. Van dinky peach tot perfect purple. En elke kleur heeft weer zijn eigen smaken. Wij gingen voor de tasty white in witte chocolade smaak, al was het een moeilijke keuze.

Nog moeilijker is het om te kiezen uit de vele versieringen. Van marsepeinen figuurtjes bovenop (denk aan hartjes voor een bruiloft) tot de lekkerste sausjes. Of in de categorie snoepjes: van jellybeans tot gecrushte speculaas. Iets gezonder? Je kunt ook kiezen uit fruit & noten. Ben je dol op de discodip van vroeger? Kijk dan bij de sprinkles.

Bestellen maar!

Heb je eenmaal alle keuzes gemaakt, dan kun je je cupcakes bestellen. Een klein nadeel: ze gaan alleen per 12 stuks. Maar… je kunt ze invriezen en dan kun je extra lang van je bestelling genieten.

Trouwens: je kunt je cupcake ook een naam geven en in de hall of fame plaatsen. Hier kun je ook meteen inspiratie op doen en kijken wat anderen zoal bestelde.

Wat wij vonden van Studio Cupcake?

Alleen de doos ontvangen is al leuk! In een vrolijk roze doos (gekoeld!) krijg je je cupcakes geleverd. Ze zitten extra stevig vast gemaakt, zodat je topping niet beschadigd tijdens het transport. Val daarna niet meteen aan, want als je de cupcakes op kamertemperatuur laat komen, zijn ze veel lekkerder. Of eigenlijk goddelijk. Wij zijn fan!

Ga naar Studio Cupcake en ontwerp je eigen cupcake >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *