5x leuke boekensteunen

Door  |  1 reactie

Boeken, wij hebben er (te) veel van. Zo veel zelfs dat we ze uitdelen onder onze fans op Facebook! Om te voorkomen dat de rest niet rondslingert of omvalt in de kast, neuzen we regelmatig op het internet naar mooie & leuke boekensteunen. Een greep uit onze favorieten. 

Leuke boekensteunen: zwevendBoekensteun die boeken laat zweven

Verreweg onze favoriet is deze ‘onzichtbare’ boekensteun. Hoe werkt het? Je plaatst het uitstekende gedeelde van de houder in een boek. Daarna leg je je lievelingsboeken op het onderste boek, waardoor het andere deel van de steun verdwijnt. Zo lijkt het alsof je boeken zweven tegen de muur!

Bestel deze boekensteun voor € 17,95 >>

Leuke boekensteunen:quote

 
Leuke boekensteunen met quote

Vast een bekend probleem: je moet nog zo veel boeken lezen, maar je hebt zo weinig beschikbare tijd om dat voor elkaar te krijgen. Oftewel: So many book, so little time. Leuk idee om daar een boekensteun van te maken!

Bestel deze leuke boekensteun voor € 22,95 >>

 

 

Leuke boekensteunen: uilSchattige uiltjes boekensteun

Fun fact: de uil was het symbool van Pallas Athena, de Griekse godin van onder andere de wijsheid. Aangezien lezen je slim maakt, zijn deze uiltjes niet alleen heel schattig, maar passen ze ook goed bij een boekenkast. Ook verkrijgbaar in een toffe kattenversie.

Bestel deze boekensteun voor € 20,50 (verwacht december) >>

 

 

Leuke boekensteunen: luxe

Boekensteun ‘De Lezer’

Deze boekensteun staat leuk bij alle boeken, maar komt door zijn luxe uitstraling extra tot zijn recht in een chique kantoor of  in de kast vol oude klassiekers. De man, het hoedje, de krant: alles klopt. Ook leuk om cadeau te geven!

Bestel deze boekensteun voor € 12,50 >>

 

 

Leuke boekensteun: mr strong‘Oh wat zwaar’ boekensteun

Dit mannetje, die heel toepasselijk Mr. Strong heet, lijkt erg druk met het tegenhouden van je boeken. Een boekensteun om jou en je visiteaan het lachen te maken!

Bestel deze boekensteun voor € 15,95 >>

 

 

 

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

1 reactie

  1. Mariska

    15 november 2013 at 09:22

    Die eerste is echt leuk, maar je moet je onderste boek wel vastplakken of zo… Anders valt de kaft open naar onderen….

    De rest is ook erg leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *