Nieuwe trend: kerstaugurk

Door  |  0 reacties

Trok jij je wenkbrauwen op bij het lezen van de titel van dit artikel? Het is echt zo: de kerstaugurk is een traditie. Doe jij dit jaar mee?

De herkomst van de kerstaugurk

De kerstaugurk – of Christmas Pickle – is een kersttraditie die rond de 19e eeuw vanuit Duitsland is overgewaaid naar de USA.

Deze kerstdecoratie in de vorm van een augurk wordt pas op het laatste moment in de kerstboom gehangen. Namelijk bij het neerleggen van de cadeautjes op kerstavond. Op kerstochtend begint de zoektocht naar de augurk.

Vind je hem als eerste dan heb je niet alleen het komende jaar extra geluk, je krijgt ook nog een extra cadeautje. En daar doen we het natuurlijk voor?

Koop je eigen kerstaugurk

Laat die traditie – alles voor extra cadeautjes! – maar overwaaien naar Nederland. Koop dus dit jaar jouw kerstaugurk. Wij vonden de mooiste bij Applepiepieces. Deze handgemaakte augurk is gemaakt van glas en wordt mooie verpakt, inclusief gedichtje. Ook leuk om cadeau te geven dus!

Bestel de kerstaugurk op Applepiepieces >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *