Winter Efteling, winters genieten

Door  |  0 reacties

Elk jaar ga ik er heen: de Winter Efteling. Knisperende haardvuren, erwtensoep, glühwein en duizenden lichtjes. Ik vind het misschien nog wel leuker dan kerstmarkten.

Elk jaar rond deze tijd wordt de Efteling omgebouwd van attractiepark naar winterpark. Ook dit jaar zal de Efteling weer 11 weken lang (tot 2 februari) omgebouwd worden tot de Winter Efteling. Een uniek dagje uit!

Winter Efteling: wat kun je verwachten?

winter eftelingKnisperende kampvuren, duizenden lichtjes en bijzondere winterattracties. De schaatsbaan in het overdekte IJspaleis wordt dit jaar gekoppeld aan een buitenschaatsbaan.

In het feeëriek verlichte Sprookjesbos loopt de ijdele keizer met zijn nieuwe kleren dapper in de kou en bij de kampvuren zingen de Lichtpuntjes hartverwarmende gospel- en soulnummers.

En verder: zwier met je geliefde over de schaatsbaan, terwijl de kleintjes van een echte sneeuwglijbaan glijden. Bind de latten onder je voeten en langlauf tussen de besneeuwde bomen.

Een geslaagde winterdag in de Efteling wordt afgesloten met Aquanura, de grootste watershow van Europa, die in het donker betoverend mooi is.

Winters eten & drinken

Ben je tijdens de dag een beetje verkleumd én heb je honger gekregen? Verwarm jezelf met warme chocolademelk, erwtensoep en glühwein, terwijl je met familie en/of vrienden rond het kampvuur zit.

Winters overnachten

Een bezoek aan de Winter Efteling is pas compleet met een overnachting in het Efteling Hotel. Dit hotel, dat direct naast het attractiepark ligt, beschikt over unieke themakamers. Iets goedkoper overnachten? Op nog geen 2 kilometer van de Efteling ligt NH Waalwijk.

Praktisch!

De Winter Efteling is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en tijdens de kerstvakantie tot 20.00 uur. En nog leuker: je kunt Oud & Nieuw ook vieren in de Winter Efteling.

Bestel je toegangskaarten voordelig bij Telegraaf Tickets >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *