Lichtgevende veters: zien en gezien worden

Door  |  0 reacties

Een bekend probleem onder hardlopers: wil je ’s avonds een lekker rondje gaan lopen, kun je je lampjes nergens vinden. En in deze tijd zonder lampjes in het donker over straat is niet bepaald fijn (en veilig). En dus ga je maar niet.

Deze situatie kun je vanaf nu eenvoudig voorkomen met deze lichtgevende veters, die jouw eigen veters vervangen (of die je naast je huidige veters gebruikt). Zo heb je geen lampjes meer nodig en zijn jouw schoenen jouw licht.

Hoe werken de lichtgevende veters?

lichtgevende vetersHeel simpel: de led-veters hebben drie standen. Langzaam knipperen, snel knipperen en constant aan. Net wat jij het fijnste vindt. Zelf kies ik altijd voor de constante modus, want ik raak altijd snel afgeleid door het geknipper.

Wees overigens niet bang dat je verblind zult worden door de veters: ze geven redelijk veel licht, genoeg om gezien te worden, maar het is geen gigantische lichtstraal. Ze zijn namelijk van oorsprong gemaakt om je sneakers mee te pimpen en de blits te maken op een feestje.

Waarom deze lichtgevende veters?

  • Nooit meer op zoek naar lampjes!
  • Ze zijn goedkoper (€ 4,95) dan de meeste lampjes
  • Zo kun je wel veilig hardlopen in het donker
  • Ideaal: de veters worden in één lengte geleverd en je kunt ze zelf op maat knippen
  • Match ze bij je outfit door de keuze uit drie kleuren

Bestel de lichtgevende veters op stockfrog.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *