Vliegtuigmaatschappij deelt kerstcadeautjes uit

Door  |  1 reactie

Een wel heel ludieke & unieke actie van vliegtuigmaatschappij WestJet. Ze verrasten hun reizigers met kerstcadeautjes naar wens.

Geniaal bedacht: een groep van ca. 250 reizigers die van Toronto naar Hamilton vlogen, konden tijdens het boarden via een live-verbinding met de Kerstman praten. Ze kregen de vraag wat ze het liefst voor Kerst wilden krijgen. Waar de een bescheiden voor sokken & onderbroeken ging, wilden sommige mensen het liefst een iPad. Of een vlucht naar huis voor de feestdagen. Hebberig? Nee, je mocht toch aangeven wat je graag wilde.

Eenmaal in Hamilton aangekomen stond hen een grote verrassing te wachten. Tijdens hen vlucht had het team van de kerstman alle spullen gekocht en in plaats van de koffers kwamen er cadeautjes op de bagageband. Arme man, die voor de sokken ging.

Nog meer kerstcadeautjes?

Oh, en kijk vooral ook even onderstaand filmpje van deze geweldige weggeef-show. Als het filmpje meer dan 200.000 keer werd bekeken gaat de vliegmaatschappij tijdens de kerstvakantie enkele vliegreizen aanbieden aan armlastige gezinnen. Inmiddels is het filmpje ruim 6 miljoen keer bekeken, maar we hopen natuurlijk dat een nog hoger getal voor nog meer vliegreizen gaat zorgen.

Lang leve de kerstgedachte!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Charlotte

    11 december 2013 at 21:30

    Heel leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *