Het verhaal achter de roze tutu

Door  |  0 reacties

Maak kennis met Bob & Linda. Nadat Linda te horen kreeg dat ze borstkanker had, zocht Bob een manier om haar op te vrolijken en aan het lachen te krijgen.

Voor een lach en een traan, maar bovenal voor een fikse dosis inspiratie. Want soms gaat het erom ‘alles licht te houden en niet zo serieus te nemen’. – Bob

“Omdat er geen beter medicijn is dan lachen”, moet Bob gedacht hebben toen hij begon aan het Tutu Project. Maar dat niet alleen: als Bob zich rot voelt, pakt hij zijn camera en gaat op pad. En speciaal voor Linda deed hij dat wel op een heel bijzondere manier: hij laat zich overal in een roze tutu fotograferen.

Het maakt me aan het lachen dat mijn man in een roze tutu rondhuppelt. Het helpt me positief te blijven. Hoe meer ik lach, hoe beter ik me voel. – Linda

Een uniek project dat inmiddels de hele wereld over gaat. En inmiddels zelfs ingezet wordt om geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker. Zo kun je een kalender met 12x Bob in een roze tutu kopen, of mooie fotoprints.

Bekijk het filmpje en er zal een lach op je gezicht verschijnen.

Meer informatie over het Tutu Project >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *