Toffe sokken

Door  |  0 reacties

Sokken: ik koop elke maand wel nieuwe. En niet omdat ik er zoveel verslijt of er zo lomp mee ben. Maar omdat iedereen bij ons thuis dezelfde sokken heeft. En hierdoor zie ik mijn eigen sokken vaak niet meer terug.

Uniseks sokken zijn hartstikke makkelijk, maar ook verwarrend. Want van wie is welke sok nu? En al die uniseks-kleuren vallen nu ook niet bepaald op. Ze blijven steken tussen die zwarte spijkerbroek en dat donkergrijze vestje. Waar zijn nu mijn sokken?

Maar natuurlijk, er is een oplossing voor!

Met de vrolijke sokken van Toffesokken.nl is dit verleden tijd. Op deze site koop je sokken in alle kleuren en maten, in ieders stijl. Mede door de opvallende kleuren en ontwerpen zul je ze – buiten dat ze eindelijk uit elkaar te halen zijn – ook niet snel meer kwijt raken.

Hoe Toffe Sokken ontstond

Toffe sokken is ontstaan uit een traditie van twee vrienden, Leonieke en Eric. Elk jaar gaven ze elkaar sokken cadeau als ze jarig waren. Wat begon met saaie zwarte sokken, leidde uiteindelijk tot 365 paar sokken van Eric voor Leonieke. Zo had ze voor elke dag van het jaar een ander paar sokken.

De traditie hield stand en elk jaar wilden ze leukere & originelere sokken vinden. Tijdens de zoektocht naar sokken voor Eric stuitte Leonieke op Silly Socks. En daar was Toffesokken.nl!

De toffe sokken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De kosten? Vanaf € 6,95.
Ga naar Toffesokken.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *