Mmmmjammie, Instagram-marshmallows

Door  |  0 reacties

Instagram, sinds dag 1 de meest populaire foto-app onder iPhone-gebruikers. De tool maakt het makkelijk om eenvoudig je foto’s te delen en door de filters maak je van een slechte foto zo nog een mini-kunstwerk.

Niet gek dus dat veel bedrijven inspringen op deze hype en Instagram-producten ontwikkelen. Nieuw op onze lijst van Instagram-producten: Instagram-marshmallows.

We hadden natuurlijk al de toffe Instagram-kussens, de leuke Instagram-magneetjes voor op je koelkast, de op maat gemaakte Instagram-telefoonhoesjes en de betaalbare HEMA Instagram-fotoboekjes. En toen ontdekten we nog een geweldig product voor onze Instagram-lijst: Instagram-marshallows.

Instagram-marshmallows: hoe werkt het?instagram-marshmallows

Heel eenvoudig. Net zo eenvoudig als Instagram zelf. Ga naar Boomf.com, de website die deze geweldig lekkere (echt waar!) Instagram-marshmallows aanbiedt.

Log via de website in op jouw Instagram-account en selecteer de negen foto’s die je in jouw eigen marshmallow-box wilt hebben. Daarna is het een kwestie van afrekenen (omgerekend ca. € 14,- dus niet enorm goedkoop, maar bijvoorbeeld wel een te gek cadeau!) en wachten tot de box door je brievenbus valt.

Verwacht geen top-kwaliteit foto’s, het blijft immers een zachte marshmallow waar op wordt gedrukt.

Mocht je hem voor jezelf aanschaffen en niet als cadeautje, wees gewaarschuwd: waarschijnlijk eet je ze in één keer alle negen op.

Ga naar Boomf.com om te bestellen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *