Boho-tiffin: een vrolijkere lunchbox bestaat niet

Door  |  0 reacties

Weg met je ouderwetse lunchtrommeltje! Dat kan toch veel hipper? Met de Boho-Tiffin lunchbox neem je jouw 100% gezonde lunch mee op een 300% fashionable manier.

Hoe Boho-tiffin is ontstaan

In Nederland zijn wij opgegroeid met de oer-Hollandse broodtrommel en plastic bakjes. Handig, maar niet geschikt voor je healthy food, zeker geen lust voor het oog en passend bij jouw healthy lifestyle. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen!

Boho-tiffin: vrolijke lunchboxDe missie van Boho-tiffin. En als je het ons vraagt, gaat dat ze lukken. Anno 2015 zijn steeds meer mensen bezig met gezond én gevarieerd eten. Kant-en-klare lunches of een stapel boterhammen lijkt steeds meer tot het verleden te behoren. We nemen verse salades mee naar het werk, of een mason jar met yoghurt, met in een apart bakje fruit om te mixen. Of een extra bakje met nootjes voor een gezonde middagsnack.

Met de Boho-tiffin, een praktische en vrolijke lunchbox, kan dit allemaal én je steelt ook nog eens de show. Want de Boho-tiffin ziet er geweldig uit. Fashion for food zoals ze het zelf zeggen.

Waar de tiffins vandaan komen

De tiffin, ook wel Dabba of Rantang genoemd, is afkomstig uit India. Je zult geen keuken aantreffen zonder tiffins, het is echt een onderdeel van de Indiase cultuur. Sterker nog: alleen al in Mumbai worden elke dag 175.000 tiffins rondgebracht door zo’n 4.000 Dabbawalla’s, ofwel tiffin koeriers. Ze transporten de stapelbakjes vol verse huisgemaakte Indiase gerechten. Wist je trouwens dat tiffin ‘tweede ontbijt of lunch’ betekent? Een toepasselijk naam dus!

Mix & Match met deze vrolijke lunchbox

Niet alleen kun je diverse soorten voedsel mixen in de hippe tiffins, je kunt ook nog naar hartenlust mixen met jouw lunchbox. Je kunt namelijk kiezen uit vijf hippe printjes – panterprint en Aztek, daar houden we van! – en deze combineren met een toffe, felgekleurde lunchbag waar je jouw Boho-tiffin in kunt vervoeren. Ga je voor opvallend fuchsia, knalgeel, helder blauw, fris roze of donkergroen? Voor welke je ook kiest, je zal trendy over straat gaan met jouw healthy lunch.

Wil jij zo’n trendy boho-tiffin? Voor € 39,95 bestel je ze online >>

Voor deze review stelde Boho-tiffin een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *