Elke dag een vraag: dagboek voor 5 jaar

Door  |  0 reacties

Voor de liefhebbers van One Line a Day hebben we nog een leuk dagboek gevonden. Aan de hand van vragen heb je na vijf jaar een uniek naslagwerk.

Elke dag een vraag is net als One Line a Day een dagboek voor vijf jaar. Vijf jaar lang beantwoord je elk jaar op dezelfde datum dezelfde vraag. Het gevolg: na vijf jaar lang heb je een uniek dagboek aan de hand van vooraf gegeven vragen. En die vragen zijn het grootste verschil met One Line a Day: je hoeft niet op zoek naar inspiratie, het boek helpt je op weg!

Hoe werkt ‘Elke dag een vraag’?

Elke dag een vraag: dagboek voor vijf jaarHeel simpel: het boek stelt je 365 vragen, één voor elke dag van het jaar (behalve in schrikkeljaren dan). Op elke pagina staan vijf vakken met elk zes regels om de vraag te beantwoorden. Juist één vak voor elk jaar. Een ideaal cadeau dagboek voor mensen die geen lange verhalen willen schrijven!

Waarom wij ‘Elke dag een vraag’ zo leuk vinden?

Los van de originele vragen die je aan het denken zetten, maar soms ook lekker eenvoudig zijn (‘Waar ben je het allerbangst voor?’, ‘Hoe denk je dat jouw vrienden je zullen omschrijven?’, ‘Waar droom je van?’, ‘Wat is je doel voor morgen?’), kun je door dit dagboek goed zien hoeveel je verandert door de jaren heen. Een uniek naslagwerk na vijf jaar.

Titel: Elke dag een vraag (een dagboek voor 5 jaar)
Uitgever: BBNC Uitgevers
Prijs: € 12,50

Bekijk op bol.com
Voor deze review werd een exemplaar beschikbaar gesteld vanuit de uitgever.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *