Happy sieraden

Door  |  0 reacties

Heb jij een extraatje verdiend? Trakteer jezelf dan eens op een mooie, en betaalbaar, sieraad. Bijvoorbeeld de toffe armbanden van Leen Dutch Design.

Sparkling jewellery for a happy feeling

Dat is de slogan die Marleen Hof bedacht toen zij startte met Leen Dutch Design. En eerlijk: ja, van haar sieraden wordt je echt gelukkig. Keer op keer als je er naar kijkt. En Marleen doet er ook alles aan dat dat bij elk exemplaar gebeurd.

Zoals ze zelf zegt: “Mijn inspiratie komt voort uit alles wat een mens gelukkig kan maken. Het volgen van je gevoel, mooie kleuren, fijne materialen, liefde, strand, zon zee.”

Leen Dutch DesignOf je dat terug ziet? Direct! Lederen zachte vachtarmbanden met prachtige edelsteentjes. De zoete Candy-kettingen die ook echt stiekem aan zoetigheid doen denken. Maar door de stoere zilveren ketting is het weer enorm stoer.

Of wat dacht je van ringen van prachtig troebel Swarovski kristal of vintage armbanden met kleurrijke opals? En leuk om cadeau te geven: superschattige gelukshangers.

Dit is zo’n website die standaard in je favorieten moet als je op zoek bent naar een cadeautje voor een uniek cadeautje voor een vriendin.

Ga snel naar de website van Leen Dutch Design >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *