5x lief dagboek

Door  |  1 reactie

Jij herinnert je vast nog wel dat eerste dagboek dat je kreeg. Met zo’n slotje. Waar je al je geheimen in kon krabbelen en wat niemand anders ooit zou lezen. Over je ouders, vrienden en vriendinnetjes en natuurlijk over je eerste kus.

Mijn allereerste dagboek heb ik niet meer, maar die uit de brugklas staat boven en verhuist met mij mee. En nog steeds ben ik dol op dagboeken. In mijn ogen ben je namelijk nooit te oud voor dagboeken. Daarom hieronder vijf ideeën voor iedereen die graag in een boekje krabbelt.

Het snelle dagboekDagboeken: One Line a Day

Onze all time favourite waar we eerder over schreven. Inmiddels ook aanwezig op het nachtkastje van menig bezoekster van Like & Love (it!).

Iedere dag één zin waarmee jij je dag omschrijft. Met een handige lay-out voor een periode van vijf jaar.

Je begint wanneer jij dat wilt en vanaf dan schrijf je iedere dag. Mooi om na vijf jaar terug te lezen wat je zo al deed op 17 september 2016.

Koop hier jouw One Line A Day >>

Het teken dagboekDagboeken: one sketch a day

Doedel en schets jij je een weg door de dag? Dan is het dagboek One Sketch A Day precies wat jij zoekt. Iedere dag een tekening. Vijf jaar lang vastgelegd in een boekje. Het formaat is groot genoeg om in iedere tas of jas mee te nemen en een pen of potlood heb jij uiteraard standaard bij je.

Surf gelijk naar Amazon om te bestellen >>

 

Het goede daad dagboekDagboeken: one good deed a day

Dankbaar zijn, in het moment staan, bij de dag leven.

Allemaal termen die ons moeten helpen om te genieten, want we zijn drukker dan druk en vergeten af en toe stil te staan bij wat er zich om ons heen afspeelt..

Dit boek geeft jou iedere dag een opdracht en de ruimte om te schrijven wat het met je deed.

Bestel het goede daden dagboek >>

 
 
 

Het foto dagboekDagboeken: foto dagboek

Er zijn voldoende apps waarmee jij iedere dag een foto maakt zodat je na afloop een foto-dagboek hebt. Wij vinden het echter fijn om dat boek door te bladeren. Blurb heeft daar iets op bedacht.

Geen gedoe met foto’s uitzoeken, bijsnijden, ‘inplakken’ maar via een automatische upload jouw fotodagboek vullen. De online tool werkt via Instagram.

Ga snel naar blurb.com en maak jouw fotodagboek >>
 

Recht toe recht aan dagboekDagboeken: groen linnen

Een rechthoekig boek. Met 144 blaadjes van 90 grams papier. Een stevige linnen kaft eromheen en natuurlijk een slotje erop.

Verder geen poespas. Een dagboek waar het voor is bedoeld: schrijven. Iedere dag, om de dag, twee keer per dag, week of maand. Alles is goed.

In onder meer aqua, lichtgroen en zilvergrijs.

Kies hier jouw kleur >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

1 reactie

  1. Karlijn

    18 januari 2014 at 23:30

    Die one read a day heb ik al eens bij iemand thuis gezien. Ik weet niet of ik de discipline zou hebben, maar het klinkt heel leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *