Binnen de lijntjes kleuren

Door  |  0 reacties

Hield jij vroeger ook zo van kleuren, maar vind je het nu not done als volwassenen? Onzin! Kleuren kan ook echt wel op latere leeftijd. Binnen de lijntjes kleuren is dan uiteraard wel een must.

Kleurboek voor volwassenen

Natuurlijk mag je de kleurplaten van je kinderen/neefjes/buurmeisjes achterwege laten, er zijn namelijk (want kleuren voor volwassenen is hot) genoeg creatieve boeken voor alle leeftijden. Zoals kleur- & zoekboek Mijn geheime tuin.

Dit boek staat vol met zwart/wit getekende tuinen. Het is een zwerftocht door een wereld van bijzondere bloemen en planten.

In dit boek staan tuinen die je kunt inkleuren, doolhoven om op te lossen, patronen die je zelf nog af kunt maken en lege plekken waar je je eigen tekening kunt maken.

Mijn geheime tuin, kleuren binnen de lijntjes, kleurboek voor volwassenenOok staan er heel veel verstopte dieren in dit boek. Dus ga opzoek naar vlinders, rupsen, vogels en andere dieren.

Het kind in jezelf

Met dit boek kun je het kind in jezelf weer helemaal naar boven halen. Lekker creatief bezig zijn is niet moeilijk met dit boek. Jeugdsentiment komt direct naar boven.

Alleen worden je tekeningen nu waarschijnlijk wat mooier dan vroeger… Tenminste: als je binnen de lijntjes kunt kleuren.

Titel: Mijn geheime tuin (kleur- & zoekboek)
Uitgever: Thoth
Prijs: € 10,90

Bekijk Mijn geheime tuin op Bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *