HEMA koekjesstempel: homemade met liefde

Door  |  0 reacties

Cupcakes, cakepops, de meest creatieve taarten: sinds een paar jaar is bakken helemaal hot. Maar waar zijn de homemade koekjes gebleven? HEMA brengt ze terug met deze koekjesstempel.

HEMA gaat met de tijd mee, en als wij dol zijn op bakken, dan zorgen zij voor een geweldig assortiment met bakproducten. En dan hebben we het niet alleen over bakblikken, versiersels en handige koekvormpjes. Maar ook fondant, marsepein en zelfs speciale taartdozen.

Huisgemaakt met liefde

Er is echter één product dat voor ons wint: de HEMA koekjesstempel (homemade & love). Deze stempel biedt je de mogelijkheid om aan te geven dat jouw koekjes met liefde zijn gebakken en bovendien homemade zijn. Uitgevoerd in de vrolijke kleurtjes die we gewend zijn van HEMA.

Nog meer HEMA koekjesstempels

Hoewel de homemade-variant zonder twijfel onze favoriete HEMA koekjesstempel is, zijn er ook nog twee andere stempelsets die we je niet willen onthouden.

Nu alleen nog even alle ingrediënten voor simpele zand- of boterkoekjes in huis halen en stempelen maar met de HEMA koekjesstempels. Nog leuker: ze daarna opeten!

Bestel alle HEMA koekjesstempels nu online >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *