Mutshave voor de winter

Door  |  0 reacties

De eerste vorstperiode is aangekondigd. Haal de handschoenen, sjaals en mutsen maar uit de kast. Of nee, nog beter, koop een nieuwe muts: een echte Mocro muts.

Een Mocro muts: wat is dat?

Mocro mutsen, van Original Mocros, zijn kleurrijke handgemaakte mutsen. Ze worden met veel liefde gemaakt door moeders in Marokko, die deze stuk-voor-stuk unieke mutsen niet alleen tegen een Fair Trade-loon maken, maar ook nog eens 10% van de winst krijgen.

De mutsen zijn 100% Marokkaans en door het gebruik van de zachte wol van Marokkaanse schapen 100% eco-vriendelijk. En ze zijn warm! Met deze mutsen hoef je niet meer bang te zijn voor bevroren oren. Oh en ook belangrijk: ze jeuken en prikken niet.

Van liefde voor mutsen tot webshop

De Mocro mutsen zijn te koop via de website van Original Mocros, eigendom van oprichtster Aaliyah Bochhah. Regelmatig kwam zij in haar geboorteland terug en toen ze tijdens een van deze reizen op een lokale markt geweldige handgemaakte mutsen aantrof was ze verliefd. Haar idee voor een mutsenlijn was geboren. Samen met de Marokkaanse moeders ontwerpt ze nu alle mutsen. En dat zijn er inmiddels heel wat.

Enorm veel keuze in Mocro mutsen

Als je naar de website van Aaliyah gaat, wordt het nog lastig kiezen. Buiten de speciale Mocro mutsen voor kinderen kun je voor jezelf kiezen uit lange en korte mutsen. Het aanbod wisselt er dagelijks, voordat er van elke muts maar één exemplaar is. Maar je zult toch wel minimaal de keuze hebben uit 50 mutsen (vanaf € 44,95) in allerlei leuke kleurtjes. Wat een opgave!

Ook zo’n tuffe muts? Ga naar originalmocros.com >>

Voor deze review werd een exemplaar beschikbaar gesteld door Original Mocros.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *