Everything is connected

Door  |  0 reacties

Keri Smith is terug. En hoe! De schrijfster van Wreck this journal komt nu met een uniek ansichtkaartenboek, Everything is Connected. Om je dagelijkse leven mee te reanimeren.

Keri Smith werd wereldberoemd met het boek Wreck this journal. Een boek dat vooral een uitdaging bleek te zijn voor mensen die nogal perfectionistisch zijn ingesteld. Dit boek mocht namelijk niet netjes blijven. Je moest pagina’s vol kliederen, er mee onder de douche, aan een touwtje over straat slepen. Wat klinkt als een kinderlijk spelletje bleek een wereldwijd succes. En alleen al de Nederlandse versie werd al meer dan 35.000 keer verkocht.

Inmiddels heeft Keri meer boeken uitgebracht. Zoals This is not a book en de Non-Planner Datebook. Met haar creativiteit, haar inspiratie, haar vermogen altijd vernieuwd te zijn en haar humor slaagt ze er in van elke uitgave een succes te maken. En ja, dat zal ook zeker gebeuren met Everything is connected.

Het doel van Everything is connected

Hoe we ook ons best doen, het dagelijks leven is en blijft altijd in hoge mate voorspelbaar (uitzonderingen daargelaten). Maar, vindt Keri, wat als we onze eigen realiteit kunnen creëren wanneer we maar willen, gewoon door onze dagelijkse dingen anders aan te pakken? Dat kan, met Everything is connected. Elke kaart in dit boek bevat een experiment, allen bedoeld om je wakker te schudden en je te laten ontsnappen aan de sleur.

Alle kaarten zijn bedoeld om naar een ander, een bekende of een vreemde, te sturen, en zo maak je ook naasten deelgenoot van jouw missie om uit de sleur te stappen. Extra leuk dus!

Toegegeven: zonder het boekje in handen te hebben gehad, klinkt dit een beetje vaag. Maar als we ze gaan verklappen is de verrassing minder groot. Snel dus bestellen, voor slechts € 15,99.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *