Ridiculous Rules of Photography

Door  |  0 reacties

Nooit – ik herhaal N O O I T – iemand fotograferen die eet. “Nee natuurlijk niet”, denk je misschien, “dat is toch logisch?”

Niet voor Anneloes van Gaalen – onder meer schrijver, curator, allround creatieveling en redacteur. Zij zoekt altijd naar potsierlijke, lachwekkende regels in de creatieve sector. En daar zijn wij haar meer dan dankbaar voor, want anders waren titels als Never Leave the House Naked en Never Touch a Painting When It’s Wet nooit op de boekenmarkt verschenen.

Ridiculous Photography RulesHaar nieuwste creatie is onlangs uitgegeven:Never Photograph People Eating. Een naslagwerk vol grappige, bizarre en absurde regels die blijkbaar gelden in de fotografie. In totaal beschrijft ze 51 regels en bij al die regels verwijst ze naar citaten van beroemde collega-creators die vinden dat de regel iets heeft of die de regel een persoonlijke touch hebben gegeven.

Al met al vinden wij dit boek vol Ridiculous Rules of Photography een heel vermakelijk boek met een prachtige layout. Niet in de laatste plaats door het gebruik van verschillende lettertypes en natuurlijk de oranje hardcover. Een boek boordevol inspiratie, advies en foto’s.

Een super origineel cadeau voor een van jouw creatieve vrienden of natuurlijk gewoon voor jezelf!

Bestel dit toffe boek op Bol.com >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *