Toffe bescherming voor al je gadgets

Door  |  0 reacties

Regelmatig krijgen we gratis producten toegestuurd om over te schrijven. Of codes toegemaild om bepaalde services te testen. En nee, we gaan niet overal op in. Alleen op de dingen die echt bij ons passen.

Zo kregen we onlangs de vraag of we de services van Caseable wilden testen. Caseable is een webshop die handgemaakte producten uit Brooklyn & Berlijn verkoopt. In dit geval hoesjes voor je telefoon, laptop, tablet of e-reader. Caseable beschermt al je gadgets onder met motto: You design it. We create it.

Eenvoudig ontwerpen met Caseable

En dat designen klinkt ingewikkelder dan het is, want met de handige tools van Caseable kan een kind de was doen. Er zijn genoeg mogelijkheden om je persoonlijke hoes(je) te ontwerpen, zonder dat je gek wordt van de keuzes en niet weet waar je moet beginnen.

In mijn geval was het eenvoudig: als fotograaf staan er genoeg foto’s op mijn computer die ik kan gebruiken om een mooie hoes te ontwerpen voor mijn MacBook, maar heb je deze niet dan is er ook geen nood aan de man. Caseable beschikt over rechtenvrije beelden en daarnaast over geweldige designs van hippe ontwerpers uit o.a. New York.

Ook kun je zelf de achtergrondkleuren bepalen, teksten toevoegen en zelfs de kleur van de rits is geheel in eigen handen. Echt een laptophoes op maat. En het mogen dan niet de goedkoopste hoezen zijn – op eBay vind je ze ongetwijfeld goedkoper – ze zijn wel handgemaakt. En geheel naar eigen wens. Dat is ook wat waard!

15% korting bij Caseable

Ben jij nieuwsgierig geworden door dit artikel? Als bezoeker van Like & Love (it!) ontvang je met de code springisintheair15 nu 15% korting op alle producten. Snel uitproberen dus, de korting is geldig tot 29 april!

Ga naar Caseable.com voor meer informatie én om het zelf uit te proberen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *