Buiten eten: kookboek vol zomerse recepten

Door  |  0 reacties

Buiten genieten. Van zomerfeesten en barbecues. Van picknicks en van diners in de zon. Kijk jij ook zo uit naar de zomer?

De eerste lunches in de zon hebben al plaatsgevonden, de lente is officieel begonnen. En met de dag verlang ik meer naar de zomer. Niets fijner dan dan buiten eten, met mijn vriend of met een grote groep vrienden. Alles lijkt mooier en lekkerder te zijn als je buiten eet.

De smaak van de zomer

Maar wat maak je klaar voor een romantisch diner, of voor die groep vrienden? Alles dat bij de zomer hoort! Verse salades, kleurrijke groenteschotels, zalig gemarineerde vleesspiesjes. En natuurlijk alles dat je met vers fruit kan maken! Het boek Buiten eten helpt je op weg met talloze tips voor lunches, brunches, picknicks en diners. Van een lichte salade tot een complete barbecue, van verkoelende drankjes tot frisse fruittaarten.

Wat kun je verwachten van ‘Buiten eten’?

Buiten eten, de lekkerste zomerse receptenBuiten eten is niet een simpelweg receptenboek, het is een inspiratieboek. Met de lekkerste gerechten, maar ook de handigste tips. Hoe je je tafel buiten het mooist kunt dekken bijvoorbeeld. Of hoe je de lekkerste bowls maakt. Bijgestaan door frisse, zomerse foto’s.

De recepten zijn stuk voor stuk goed uitgelegd door middel van een handig stappenplan en je moet het erg bont maken willen ze mislukken. Vaak bevatten de recepten ook nog verrassende varianten, zodat je eindeloos kunt variëren.

Wat voor recepten je kunt verwachten? Gehaktballetjes met rode pesto. Groentesticks met dipsauzen. Rosbief met ui en sinaasappel. Foccacia met olijven. Tomatentaart met aardbeien en mozzarella. Aardbeienknoedels met abrikozensaus. Espressoflip. Koud komkommerzoep met zalm en koriander. Klassieke carpaccio. Grissini met ham.

Buiten eten, krijg jij al trek? Je bestelt dit boek voor € 22,50.
Bestel op Bol.com >>

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *