Bijzonder Plekje Boek

Door  |  0 reacties

Op zoek naar bijzondere plekjes in het binnen- of buitenland voor jouw volgende vakantie? Of voor gewoon een super-leuk dagje uit? Het Bijzonder Plekje Boek is een unieke verzameling adresjes.

Ik volg Marleen Brekelmans al enige tijd op Twitter. Ze is de eigenaresse van www.bijzonderplekje.nl en 2010 verzamelt ze hier unieke bijzondere hotels, sfeervolle vakantiewoningen en bed & breakfast adressen. Het is een krachtige verzameling van de leukste tips en verrassende adressen voor levensgenieters! Toen ik las dat ze nu een boek had uitgebracht, waarin al haar favoriete adresjes gebundeld zijn, moest ik die dan ook di-rect hebben. En hij stelde niet teleur.

Marleen over het Bijzonder Plekje Boek

Zorgeloos genieten, we doen het veel te weinig. Een stuk wandelen of fietsen, met een kopje koffie in de zon, een boek lezen op de bank bij de haard of gewoon even lekker helemaal niets. Het is eigenlijk heel makkelijk om tijd vrij te maken voor de mooie dingen in het leven, je moet het alleen even doen. Met de bijzondere plekjes in dit boek hoop ik je over de streep te trekken en te inspireren. Een paar uur in de natuur, een weekendje weg of een vakantie op een bijzonder plekje: dat geeft je energie, mooie momenten en fijne herinneringen.

De bijzondere plekjes zijn met zorg geselecteerd. Het zijn unieke locaties: sfeervol, gastvrij en met persoonlijke aandacht. Adressen waar je komt en vervolgens niets meer hoeft. Ga mee naar de mooiste plekjes in Europa. Van een klein, knus en sfeervol hotel op de perfecte locatie tot aan een theehuis met een heerlijk terras aan het water. Een hip lunchcafé waarvan je spontaan moet glimlachen en een gepimpte caravan waarvan je hart sneller gaat kloppen.

Een volle agenda

Mijn agenda is vol de komende maanden. Want wat geeft Marleen veel tips waar je hart sneller van gaat kloppen, adressen waar je het liefst meteen naar toe rent. Ik wil naar dat unieke boshuis in Friesland. Ik wil op blote voeten lopen op één van de Blote Voeten Paden. Ik wil slapen in de huisjes van hout in Noordwijk en wakker worden met het geluid van de branding. Ik droom weg bij de foto’s van het Koetshuis in Schoorl.

Bijzonder Plekje BoekIk wil spontaan een dagje Den Bosch plannen door alle leuke adresjes van Liesbeth, eigenaresse van lunchroom Pink Lemon. Ik wil mijn nichtjes meenemen naar de Pipowagen in Limburg. Ik wil naar de gasterie Lieve Hemel, een stukje Frankrijk in Limburg. Ik wil mijn moeder minstens 5x meenemen voor een high tea, omdat Marleen daar zoveel leuke adresjes voor heeft verzameld. Oh en watervilla Humpy Dumpy, daar kan ik wel een week cocoonen.

I know, ik wil teveel. En dat is dan alleen nog maar een selectie van Marleen’s adresjes in eigen land. Als ik mijn favoriete adresjes over de grens wil bezoeken, ben ik de komende jaren voor alle vakanties onder de pannen.

Heel veel extra’s

Bij het boek krijg je niet alleen leuke stickers om je favoriete adressen mee te markeren, een deurhanger en toffe ansichtkaarten, je krijgt als klap op de voorpijl ook nog eens een bijzonder extraatje bij veel adressen als lezer van het Bijzonder Plekje Boek. De aankoopprijs van € 19,80 heb je dus snel terug verdiend.

Bestel dit bijzondere boek op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *