Groovy! Krijtbord magneetbehang

Door  |  0 reacties

De droom van menig persoon: een schoolbord-muur, naast het bureau of naast de koelkast. Voor alles wat je vooral niet wilt vergeten. En let’s face it, dat hoofd van ons wordt steeds voller, terwijl leeg het nieuwe mindfull is.

Op die muur wil ik ook een prikbord. Om dat briljante kaartje te pinnen. Die grappige advertentie uit dat ene blad of een strip uit de krant. Om af en toe naar te kijken en energie van te krijgen. Pinterest 1.0, want ik wil het ook voelen. Schilderen is echter niet mijn grootste hobby. Eerst alles afplakken, plastic op de grond leggen, meubels aan de kant schuiven. Pfff… ik ben liever lui dan moe. Daarom ben ik zo blij met Groovy Magnets en hun krijtbord magneetbehang.

Een stijlvolle en vooral praktische manier voor knipsels

Krijtbord magneetbehang van GroovyJe kunt je afspraken kwijt op het krijtbord magneetbehang, niet te vergeten telefoontjes, en je boodschappenlijstje. Die kaartjes, artikelen of foto’s erop ‘pinnen’ – met magneten wel te verstaan – en ben je het zat, dan haal je een doekje erover en klaar is kees: een schone muur om weer een heel andere moodboard te maken.

Het krijtbord magneetbehang is alleen in het zwart te krijgen. Vind je dat niet mooi, dan kun je altijd nog kiezen voor het overschilderbaar magneetbehang.

Behangen voor beginners

Behang plakken niet echt jouw ding? Gelukkig hebben ze op de site ook een duidelijke handleiding staan en tips voor het gebruik van de juiste behangerslijm. Dan weet je zeker dat je krijtbord magneetbehang ook mooi strak op de muur komt.

Ga naar de website van Groovy Magnets >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *