9x de lekkerste zomerse drankjes

Door  |  0 reacties

Heb jij ook zo’n lekker zonnig weekend achter de rug? Wij kregen er direct zomerzin in. De barbecue ging aan & de zomerse drankjes kwamen tevoorschijn.

Nu was het gelukkig nog geen hittegolf, maar desondanks is genoeg drinken op dagen als deze erg belangrijk. En geen straf, zeker niet met de zomerse drankjes die wij voor je uitzochten. Kom maar op met dat fruit, water, ijsblokjes & meer. Dit zijn flinke dorstlessers voor een hopelijk goede Nederlandse zomer.

Zomerse drankjes

Alles over deze zomerse drankjes

1. Aardbei, komkommer, limoen & mint. Meer heb je niet nodig voor ons favoriete zomerse drankje.

2. Helemaal in WK-stijl: deze Braziliaanse limonade met melk & limoen. En zo eenvoudig dat je hem tussen twee helften door kunt maken.

3. Toe aan een verfrissend, alcoholisch drankje & dol op prosecco? Deze framboos-limoncello-prosecco vonden we op Thecomfortcooking.com.

4. Tijdens mijn jeugd was het mijn favoriete drankje: slushpuppy. Deze zomer ga ik die maar eens zelf maken, met dit recept voor watermeloen-slushpuppy.

5. Misschien wel het meest originele recept uit onze lijst: een pina colada cheesecake smoothie. Verrassend recept, verrassend lekker!

6. Maak je eigen framboos-perzik ice tea met dit eenvoudige recept.

7. Is ananas jouw favoriete zomerfruit? Check deze ananas-mint-punch.

8. Het lijkt misschien een winters drankje, maar hij is echt fris: deze cocktail met wodka, bosbessen & lavendel.

9. Last but not least: ook kokos mag natuurlijk niet ontbreken. Check deze kokos-mango-smoothie.

Wat is jouw favoriete zomerse drankje? We horen het graag van je!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *