Hello I’m Local

Door  |  0 reacties

Is jouw zomervakantie nog ver weg, maar kriebelt het om er even tussenuit te gaan? Plan een weekendje Haarlem en overnacht in Hello I’m Local, een knus boutique hotel in de binnenstad.

Natuurlijk is het zaaaaalig om voor een luxe hotel te gaan, met alle gemakken van dien. Met een uitgebreid ontbijt, een sauna tot je beschikking, een diner dat beneden op je staat te wachten. Toch zijn we bij Like & Love (it!) met name fan van bed & breakfasts en kleine boutique hotels. Onze nieuwste vondst: Hello I’m Local!

Wat kun je verwachten van Hello I’m Local?

Kleinschaligheid ten top! Dit boutique hotel heeft slechts 12 kamers. Allemaal in een uniek thema overigens. Ga je met een stel vriendinnen, ga dan voor de Province Room. Deze kamer biedt ruimte aan maar liefst 14 personen, met allen een eigen bedstee. Spreekt de bedstee je wel aan, maar ben je maar met zijn tweeën? Kies voor de Holstein Friesian Room. En als je ook één kindje wilt meenemen is de kamer Ondergeschoven kindje een optie.

Kies je eigen ontbijt

Ontbijt mag dan niet inbegrepen zijn, maar voor een zacht prijsje (tussen de € 4,- en € 6,50) kun je een ontbijt naar keuze bestellen. Met net zulke originele namen als de kamers. Bestel een scrambled egg onder de naam Blij ei, en als je Local Dutch besteld, krijg je warme broodjes, Hollandse kazen en lekkere appelstroop. Klinkt niet verkeerd toch?

Overigens zijn de prijzen van de kamers net zo zacht als die van het ontbijt. Je verblijft al in Hello I’m Local vanaf € 30,- per persoon per nacht. Dan blijft er in elk geval nog wat geld over om te winkelen in Haarlem (en dat kun je daar goed!).

Ga naar de website van Hello I’m Local >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *