Kleurboek voor volwassenen op reis

Door  |  2 reacties

We waren al fan van het kleurboek voor volwassenen, maar de reisversie is zo mogelijk nog leuker. En bovenal je ideale reisgenoot!

Vandaag viel hij op de mat, vers van de pers: Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis. Het is het logische vervolg op Het enige echte kleurboek voor volwassenen en Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen. Deze boeken zijn zo populair dat er meer dan 85.000 exemplaren van zijn verkocht in Nederland.

Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reisSinds de komst van deze boeken lijkt kleuren een ware hype in Nederland. En dan bedoelen we niet alleen onder kinderen. In een gehaaste tijd als deze kan kleuren enorm veel ontspanning bieden & daarnaast bevordert het je creativiteit.

Wat is het ‘Kleurboek voor volwassenen op reis’ precies?

En daarom is daar nu Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis. Een handig ringband-boekje met meer dan 60 nieuwe tekeningen. Van abstracte tot natuurlijke tekeningen. Ideaal voor bijvoorbeeld een lange vlucht of voor een regenachtige avond op de camping. Of je kunt natuurlijk je kleurpotloden meenemen naar het strand, of op een terrasje.

Eenvoudig?

Nee, Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis kan best even tegenvallen. Dit is tekenen voor ver-ver-ver-ver-ver-gevorderden. Er zitten zoveel kleine elementen in de nieuwe tekeningen dat je al snel buiten de lijntjes kleurt. En als je, net als ik, een perfectionist bent, zul je af en toe flink balen.

Tip: houd je puntenslijper bij de hand zodat je altijd een zo scherp mogelijke punt hebt voor de kleine vlakjes. Wil je het nog beter aanpakken – Lisette, dank je wel voor deze tip! – bestel dan Stabilo-pennen met dikke én dunne punten.

Titel: Kleurboek voor volwassenen op reis
Uitgever: BBNC Uitgevers
Prijs: € 9,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

 1. Eline

  30 mei 2014 at 17:39

  Super leuk!
  Als ik het mij de volgende meer gun dan koop ik hem…

 2. Karlien - Polished Cats

  4 juni 2014 at 11:48

  Haha echt wel leuk!
  al lijkt het mij ook wel moeilijk en mss niet zo ideaal voor in de auto ofzo :p

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *