Q&A-dagboek voor lovers

Door  |  1 reactie

We hebben al zoveel leuke dag- en vragenboeken besproken in de drie jaar (!) die we nu alweer bestaan. Maar deze is wel echt heel tof. Een Q&A-dagboek voor lovers.

We waren al fan van One Line a Day, Elke dag een vraag & het grote Q&A-dagboek. Van deze laatste vonden we – dank aan een lezeres – nu wel een heel toffe variant. Eentje voor jou en je vriend(in)!

Our Q&A a DayDrie jaar lang kun je in Our Q and A a Day met zijn tweeën elke dag een vraag beantwoorden over elkaar. Niet alleen erg leuk om te doen, je leert elkaar bovendien ook nog eens beter kennen.

Want je gaat nadenken over dingen die misschien normaal vanzelfsprekend zijn. Of waar je überhaupt niet bij stil staat. Heb jij er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht welk item je van je partner het liefst weg zou gooien?

Our Q and A a Day is alleen Engelstalig verkrijgbaar, maar dat mag de pret niet drukken. Voor € 12,99 is hij van jullie. Of van het stel waar je hem aan geeft (bijv. als huwelijksgeschenk). We like & love!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Kim

    5 juni 2014 at 16:59

    Leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *