Soul Seekers #3: Mystiek

Door  |  0 reacties

De hoofdpersoon van het derde deel van de Soul Seekers reeks, Daire Santos, is verliefd. En niet zo maar op iemand: op Dace Richter, de tweelingbroer van de kwaadaardige Cade Richter, een lid van de familie die zij moet stoppen omdat ze de macht willen overnemen…

Over ‘Soul Seekers’

soulseekers2Een Soul Seeker is iemand die kan wisselen tussen werelden, aldus de flaptekst van het boek:

Daire Santos is een Soul Seeker: ze kan bewegen tussen de wereld van de levenden en die van de doden. Met behulp van haar grootmoeder Paloma leert Daire haar krachten kennen en beheersen – net op tijd. De kwaadaardige Richter-familie wil de macht grijpen in de Onderwereld, Middenwereld en Bovenwereld.

Na het gevecht waar het tweede boek van Soul Seekers mee eindigt, is Dace spoorloos verdwenen. Daire, zelf ook gewond, wil hem gaan zoeken. Tegelijkertijd moet ze ook ook voor zorgen dat de Richter familie niet de macht krijgt. Een van de doelen? Het doden van Cade Richter. Alleen zijn Dace en Cade met elkaar verbonden. Kan Daire dit, samen met haar vriendinnen, tot een goed einde brengen?

Wat wij vonden van ‘Soul Seekers’

Wij lazen het derde deel van de Soul Seekers serie, zonder de overige delen te kennen. Verrassend genoeg lukte dat redelijk. Het kostte wat moeite om de namen te onthouden en te begrijpen wat de dieren ermee te maken hebben, maar daarna is het een leuk en spannend boek om te lezen. Een goed boek voor op het strand of voor tijdens het reizen naar je vakantiebestemming.

Wat anderen vonden van ‘Soul Seekers’

  • Leukesuggesties.nl: “Het boek zelf is – op de ingewikkelde werelden-constructie na – heel vlot en prettig geschreven. Je zit vrij snel in het verhaal, en dat laat je door al die bizarre wendingen niet snel los.”
  • Chicklit.nl: “Houd je van fantasyboeken die niet te ingewikkeld zijn en heel makkelijk weg lezen, dan is de Soul Seekers-reeks een heel goede optie.”

Bestel Mystiek voor €16,95 op Bol.com >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *