Gratis ebooks voor de zomervakantie

Door  |  0 reacties

Deze zomer heb je vast zin om (net als vroeger!) lekker veel boeken in te slaan bij de bibliotheek. Al heb je hier wel een abonnement voor nodig én met al die boeken is je koffer snel vol… De oplossing? Stapels gratis ebooks dankzij de VakantieBieb!

Boeken, reisgidsen, tijdschriften…

De gratis app VakantieBieb werkt gemakkelijk en snel. Binnen vijf minuten heb je de keuze uit honderden boeken, variërend van romans, thrillers en chicklits tot kinder- en jeugdboeken. Maar ook tijdschriften en reis- en taalgidsen behoren tot de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Download de gratis app via VakantieBieb.nl of zoek ‘m op in de App Store of Google Play. Dit kan zowel op je tablet als op je smartphone. Is de app gedownload, dan moet je je eenmalig aanmelden bij de VakantieBieb. Hieraan zijn, in tegenstelling tot bij een ‘gewone’ bibliotheek, geen kosten verbonden. Nu kan het downloaden beginnen!

Welke gratis ebooks kun je lezen?
Toen ik je zag

Een kleine greep uit het zeer brede VakantieBieb-assortiment: Het Rosie project (Graeme Simsion), Toen ik je zag (Isa Hoes), Doof (Siska Mulder), De schaduw van de wind (Carlos Ruiz Zafon), Debet (Saskia Noort), Eindelijk oorlog (Herman Koch), All inclusive (Suzanne Vermeer), en nog veel meer!
Reisgidsen van o.a. IJsland, Kroatië en Portugal zijn ook mogelijk en voor de luchtige lezer zijn de zomerspecials van Libelle en Flair & Viva beschikbaar.

Handig, die VakantieBieb

Je kunt meerdere gratis ebooks of tijdschriften tegelijk lezen: de VakantieBieb onthoudt van alles waar je gebleven bent. Bovendien kun je ook bladeren in verschillende hoofdstukken, de kleur van je digitale ‘papier’ aanpassen en het letter-type en de -grootte veranderen. Er is geen limiet, je kunt zo veel gratis ebooks downloaden als je wilt. En het hele gezin kan ervan genieten: er is voor ieder wat wils.

Lezen zonder wifi

Als je de boeken, tijdschriften en reis- en taalgidsen downloadt voordat je op reis gaat, kun je nog mooi gebruik maken van je wifi. Eenmaal gedownload zijn de ebooks altijd beschikbaar en kun je alles offline lezen, waar je ook wilt.

Terug naar de bibliotheek

Doe het snel, want je kunt nog t/m 31 augustus 2014 profiteren van deze gratis ebooks. Hierna verdwijnen de boeken en tijdschriften vanzelf uit je ‘boekenkast’. Handig, zo hoef je ze niet zelf terug te brengen naar de bibliotheek!

Reacties

Kristel (29 jaar) reist, festivalt, leest, danst, kijkt films, kookt en schrijft. Ze kan niet kiezen tussen print en online of tussen schrijven en vormgeven en doet daarom van alles wat. Het allerliefst reist ze de hele wereld over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *