Ouderwets fotohokje in nieuw jasje

Door  |  0 reacties

Hij is terug: het ouderwetse fotohokje, waar je vroeger met vriendinnetjes in dook tijdens een dagje shoppen. Maar je hebt geen smoezelige stationshokjes meer nodig met de handige app Party Party.

Ik was al fan van de eerdere (foto)app van A Beautiful Mess, dus toen ik las dat ze een nieuwe app hadden uitgebracht, moest ik deze direct downloaden. Hooked! Wat is dit een geweldig leuke app. Eentje die ik nog vaak op feestjes of op vakantie zal gebruiken. Of misschien zelfs om fotostrookjes van mijn lieve, maar ietwat sullige hond te maken.

Hoe werkt dit ouderwetse fotohokje?

Fotohokje-app Party PartyEenvoudig. Je kiest hoeveel foto’s je wilt maken (1, 4, 9 of 16) en de app maakt automatisch om de seconde een foto. Als je meer tijd nodig hebt, kun je overigens overschakelen naar een handmatige modus waarin je zelf bepaalt in welke tempo je de foto’s neemt.

Als je je geluid aan hebt, wordt er overigens afgeteld. Zo voorkom je veel mislukte pogingen. Hoewel… zijn dat juist niet de leukste fotostrookjes?

Terug naar de app. Zodra alle foto’s zijn genomen, heb je twee opties: je slaat hem op als stop motion filmpje (voor hilarische effecten) of als een ouderwets fotostrookje. Bij die laatste kun je dan nog kiezen uit zo’n 20 filters. En je kunt spelen met de belichting, of een frame toevoegen.

Klaar met jouw stop motion film of fotostrookje? Sla hem op in je filmrol of deel hem direct via Facebook, Twitter, Mail, Instagram of zelfs sms.

Ik voorzie een hoop stop motion-filmpjes en fotorolletjes op Instagram de komende tijd. Leuk! Doe je ook mee?

Download ‘Party Party’ in de iTunes Store voor € 0,89 >>
(helaas nog niet verkrijgbaar voor Android)

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *